GOTT NYTT ÅR!

Gott nytt år! Ännu ett år har passerat och ett nytt år börjar åter. Hur har erat år sett ut och vad kommer ni göra under 2012?





Bilderna har jag tyvärr inte tagit själv, men fina är dom.

Nyårsafton!

Hej, idag är det äntligen nyårsafton och bara om några timmar börjar det nya året! I år så kommer jag att vara hemma på nyår, vi ska få lite gäster och sånt och sen på tolvslaget blir det raketskjutning! Här kommer min nyårsoutfit:



Jeans och t-shirt - gina tricot



Ett par fjäderörhängen som jag fick utav min bror i julklapp, jag tror dom är från ur och penn



Ett Tomas Sabo armband som jag fick utav min moster i konfirmations present, vet inte vart hon köpt det. Peace märket är egentligen silvrigt, vet inte varför det ser svart/grått ut.



Och tillsist silvriga naglar. Nagelacket är från depend.

Hoppas ni får en trevlig nyårsafton, jag får se om jag lägger upp något mer inlägg under dagen annars så kommer det ett tidsinställt inlägg vid tolvtiden i natt. Hejdå :D

Ny header!

Nu har jag äntligen lyckats få upp en egen header. Observera att detta är första gången som jag gör en header och första gången som jag någonsin använt ett bildprogram/redigeringsprogram. Så headern är inte perfekt men jag är ändå ganska stolt att jag lyckades. Nu ska jag bara försöka få in en profil bild också, men det tar jag någon annan dag för nu orkar jag inte sitta vid datorn mer. Så hejdå, vi ses.



Bild från när vi var i Teneriffa förra vintern. :D

Glee

En av mina favorit serier är glee. Jag älskar verkligen glee, dom gör sångerna så grymt bra och det är sånt liv och glädje, alla är glada. Den serien gör mig glad. haha, jag blev så glad när jag fick se att tv11 visade hela säsong 2 av glee i söndags, men jag såg det inte förren på kvällen så jag hann inte se så mycket. Jag har faktiskt inte sett alla säsonger än, jag har inte sett klart säsong 1, och av säsong 2 så har jag bra sett 3-4 avsnitt och av säsong 3 så har jag faktiskt inte sett ett enda. Men det ska det bli ändring på för nu ska jag sätta mig ner och avnjuta slutet på säsong 1.



Är ni precis som jag, ett fan av serier? vilka är era favoriter?

Outfit den 29 december

Här är dagens outfit, bilden är inte så bra, men man ser iallafall kläderna. Här kan man också se den andra nya tröjan för nu har jag fått igång kameran igen :D



haha, oj vad stel jag ser ut!  Men tröjan är iallafall från gina tricot och jeansen är från JC.

Säkerheten först!

Eftersom att vi ska åka till Branäs den andra januari så var jag, mamma och min bror och köpte hjälmar idag för min gamla hjälm var på tok för liten, men nu har jag en hjälm som passar perfekt. Det är viktigt att ha i fall om att man ramlar. Jag hoppas inte att jag gör det, men man kan ju aldrig riktigt veta sånt innan det händer så det är bra att vara förberedd. Här kommer iallafall en bild på hjälmen som jag köpte:


Sen så köpte vi även lite raketer till nyår, som är nu redan på lördag. Det är inte klokt vad ett år går snabbt!

Hej igen!

Jag undrar om det finns någon kunnig person eller okunnig person som vet hur man ändrar profilbild och frambild och hur man lägger till beskrivning. Jag har försökt med beskrivningen med vet inte varför den inte kommer upp.
Nu ska jag klä på mig och gå ner och äta för pappa har lagat mat. Hejsvejs ses snart.

29 december, 2011

Godmorgon, eller det kanske man inte säger när klockan är så här mycket, men jag har liksom inte riktigt vaknat än, sitter fortfarande i sängen och myser :D. Igår så var jag med min kompis och shoppade. Jag köpte 2 t-shirts på rean. Sparade 150 kr, så jag är nöjd. Dom här två t-shirtarna blev det:
  
Kostade 99kr (skulle  kostat 199kr) den andra tröjan kostade 49kr (skulle kostat 99kr)
Den andra hittade jag tyvärr inte och jag kunde inte ta kort heller för kameran är död. Den här tröjan tror jag att jag ska ha på nyår tillsammans med lite smycken och ett par svarta byxor. Den är väl kanska inte så nyårs aktig, men vad ska man göra när man inte hittar något? :D

RSS 2.0